Taal & solliciteren

Taal & solliciteren

Hoe selecteert een werkgever snel welke sollicitanten uitgenodigd kunnen worden voor een gesprek? Vaak is een brief met een cv alleen niet voldoende om een echt goede eerste indruk te krijgen.

Digitaal sollicitatie-instrument

EWall is een digitaal sollicitatie-instrument. De werkgever ontvangt een link van het digitale portfolio en krijgt met een paar klikken een goed beeld van de sollicitant. Foto’s, cv en een filmpje brengen binnen een paar minuten duidelijk in beeld wat de sollicitant kan. Tijdbesparing en een sollicitant direct in beeld brengen: dat is EWall.

Lessen solliciteren & presenteren

Het maken van een goed cv, leren vertellen wat je kwaliteiten zijn en dit op film en foto vastleggen: het vullen van een EWall kan bij Fiolet onder begeleiding plaatsvinden. Het aantal lessen is afhankelijk van het taalniveau en de vooropleiding. Aanvragen offerte.

EWall voor anderstaligen

Voor mensen die de Nederlandse taal nog niet voldoende beheersen en niet zo digitaal vaardig zijn, hebben we EWall voor anderstaligen laten ontwikkelen. Er is een Basis-, een Plus- en een Totaalversie, oplopend in moeilijkheidsgraad.

Contact

Wilt u meer weten of EWall of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer of bel 0299-373 280, e-mailadres ewall@fiolet.nl of door het invullen en verzenden van het contactformulier.