Taal & veilig werken

Taal & veilig werken

Taal & veilig werken

Veiligheid staat in uw bedrijf voorop. Maar hoe leert u de anderstalige werknemer alle ins en outs over veilig werken binnen uw bedrijf? Door middel van Start werk & blijf veilig (SWB) voor anderstaligen.Met SWB leert de deelnemer alles over veilig en gezond werken volgens de Arbowet. Op het taalniveau dat past bij de deelnemer. SWB kan een uitstekend alternatief zijn voor het VCA-diploma.

Veiligheidsprogramma

Voor anderstaligen die nog maar weinig Nederlandse woorden kennen, is een veiligheidsgprogramma ontwikkeld. Het programma is zo eenvoudig mogelijk geformuleerd en zijn van moeilijke woorden vertaallijsten toegevoegd. Uw medewerker begrijpt na het doorlopen van het programma hoe hij veilig werkt en is hij zich bewust van veilig werken binnen uw bedrijf.

SWB voor anderstaligen

Staat veiligheid echt voorop? Dan is het ook mogelijk om een mondelinge communicatietraining te volgen op de werkvloer of bij Fiolet Taaltrainingen. Deelnemers leren hoe ze hun collega’s kunnen waarschuwen bij een calamiteit. Of hoe ze collega’s aan leren spreken op onveilig gedrag. Het werkt beter, veiliger en gezonder als je dezelfde taal spreekt!

Certificaat SWB Start Veilig

Uw medewerker doet examen en ontvangt een SWB Start Veilig Certificaat. Hiermee voldoet u aan de wettelijke eisen met betrekking tot het geven van instructie aan uw medewerkers, artikel 8 van de ARBO-wet.

De meest gestelde vragen over SWB: Start werk & blijf veilig

Het SWB-veiligheidscertificaat is een goed alternatief voor het huidige VCA. Met SWB leert uw medewerker hoe er veilig gewerkt moet worden binnen uw bedrijf. Lees waarom SWB ook geschikt is voor uw (anderstalige) werknemer in de meest gestelde vragen over SWB

Het werkt beter als je dezelfde taal spreekt…

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw medewerkers? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Naam*

Woonplaats*

E-mail*

Telefoon*

Bericht*

Daarom kiest u voor Fiolet Taaltrainingen

null
Een marktconform tarief van € 14,00 per uur
null
Groepen van maximaal 15 cursisten
null
Leerzame lessen binnen en buiten Fiolet
null
Lessen solliciteren & presenteren
null
Taallessen, ONA, KNM en examentraining
null
Lessen op de niveaus Alfa, A0-A1, A1-A2, A2-B1 en B1-B2
null
Gecertificeerde, ervaren en betrokken NT2-docenten
null
Lessen overdag (9.00 – 12.00/ 13.00 – 16.00 uur) en ’s avonds (18.30 tot 21.30 uur)