Taal & veilig werken

Taal & veilig werken

Taal & veilig werken

Veiligheid staat in uw bedrijf voorop. Maar hoe leert u uw werknemer alle ins en outs over veilig werken binnen uw bedrijf? Door middel van SWB Veilig werken in makkelijke taal. Met deze module leert uw werknemer, op het taalniveau dat bij hem past, alles over veilig en gezond werken volgens de Arbowet. SWB kan een uitstekend alternatief zijn voor het VCA-diploma.

Veiligheidsprogramma

Voor mensen die moeite hebben met taal is het veiligheidsprogramma SWB Veilig werken in makkelijke taal ontwikkeld. Het programma is zo eenvoudig mogelijk geformuleerd. Voor anderstaligen zijn vertaallijsten van moeilijke woorden toegevoegd. Uw medewerker is zich na het doorlopen van het programma bewust van veilig werken binnen uw bedrijf.

Communicatietraining

Staat veiligheid echt voorop? Dan is het ook mogelijk om een mondelinge communicatietraining te volgen op de werkvloer of bij Fiolet Taaltrainingen. Deelnemers leren hoe ze hun collega’s kunnen waarschuwen bij een calamiteit. Of hoe ze collega’s kunnen aanpreken op onveilig gedrag. Het werkt beter, veiliger en gezonder als je dezelfde taal spreekt!

Certificaat SWB

Uw medewerker doet examen en ontvangt een certificaat SWB Veilig werken in makkelijke taal. Hiermee voldoet u aan de wettelijke eisen voor het geven van instructies aan uw medewerkers, artikel 8 van de Arbowet.

De meest gestelde vragen over SWB: Start werk & blijf veilig

Het SWB-veiligheidscertificaat is een goed alternatief voor bijvoorbeeld VCA. Met SWB leert uw medewerker hoe er veilig gewerkt moet worden binnen uw bedrijf. Lees waarom SWB ook geschikt is voor uw (anderstalige) werknemer in de meest gestelde vragen over SWB

Het werkt beter als je dezelfde taal spreekt…

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw medewerkers? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoon*

  Bericht*

  Daarom kiest u voor Fiolet Taaltrainingen

  null
  Een marktconform tarief van € 14,00 per uur
  null
  Groepen van maximaal 15 cursisten
  null
  Leerzame lessen binnen en buiten Fiolet
  null
  Lessen solliciteren & presenteren
  null
  Taallessen, ONA, KNM en examentraining
  null
  Lessen op de niveaus Alfa, A0-A1, A1-A2, A2-B1 en B1-B2
  null
  Gecertificeerde, ervaren en betrokken NT2-docenten
  null
  Lessen overdag (9.00 – 12.00/ 13.00 – 16.00 uur) en ’s avonds (18.30 tot 21.30 uur)