Kosten Staatsexamen Nt2

Kosten Staatsexamen Nt2

Kosten Staatsexamen Nt2

De kosten van de staatsexamentraining hangen af van het aantal uren dat u les krijgt. Dat aantal is weer afhankelijk van het niveau waarmee u begint. Tijdens het intake-gesprek kunnen we toetsen welk niveau u hebt en hoeveel uren les u moet volgen om een goede kans te hebben het Diploma NT2 te halen. Als we het aantal lesuren weten, kunnen we een prijsopgave maken. Behalve de kosten voor de cursus kost ook de deelname aan het examen geld.

Kosten Examen

Een examen bestaat uit vier onderdelen: lezen, luisteren, schrijven en spreken. De examens Luisteren en Spreken doet u op een computer. Het examen Schrijven doet u voor een deel op de computer en voor een deel op papier. Bij het examen Lezen leest u de teksten in een boekje en beantwoordt u de vragen op de computer. Elk onderdeel kost € 45,00.

Het werkt beter als je dezelfde taal spreekt…

Meld je nu aan voor Nederlandse les.

Gratis intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bepalen we welke training het best bij u past. We horen meestal al snel wat uw taalniveau is. Als we twijfelen laten we u een schriftelijke toets doen. De uitslag van intake en toets bespreken we met u. Als we precies weten wat u nog moet leren, doen we u een voorstel voor een taaltraining die bij u past. En we plaatsen u in een groep met cursisten met ongeveer hetzelfde niveau. Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Daarom kiest u voor Fiolet Taaltrainingen

null
Een marktconform tarief van € 14,00 per uur
null
Groepen van maximaal 15 cursisten
null
Leerzame lessen binnen en buiten Fiolet
null
Lessen solliciteren & presenteren
null
Taallessen, ONA, KNM en examentraining
null
Lessen op de niveaus Alfa, A0-A1, A1-A2, A2-B1 en B1-B2
null
Gecertificeerde, ervaren en betrokken NT2-docenten
null
Lessen overdag (9.00 – 12.00/ 13.00 – 16.00 uur) en ’s avonds (18.30 tot 21.30 uur)