Wat kost inburgeren?

Wat kost inburgeren?

Wat kost de inburgeringscursus?

Bij Fiolet Taaltrainingen betaalt u per lesuur. De totale prijs van de inburgeringscursus hangt dus af van het aantal uren dat u les gaat volgen. Bent u in uw eigen land nog niet veel naar school geweest? Dan duurt het vaak langer voordat u klaar bent voor het inburgeringsexamen. Bent u al veel naar school geweest, dan heeft u waarschijnlijk minder lessen nodig.

Berekening kosten

De gemiddelde inburgeraar heeft 500 lesuren nodig om alle zes onderdelen van het examen te halen. In dat geval kost de inburgeringscursus 500 x € 14,00 = € 7.000,-.
Ook heeft u lesboeken nodig, die kosten bij elkaar rond de € 450,- .
En het inburgeringsexamen kost € 350,00.

Rekenvoorbeeld

  500 lesuren á € 14,00

€ 7.000,00

  Lesboeken

€ 450,00

  Inburgeringsexamen

€ 350,00

+
 Totaal

€ 7.800,00

Let op: dit is een voorbeeld. Na de intake maken we een persoonlijke offerte waarin precies staat hoe lang uw cursus gaat duren en hoeveel geld het gaat kosten.

Geld lenen

U kunt van de overheid geld lenen tegen gunstige voorwaarden. U kunt alleen geld lenen als u de cursus volgt bij een instelling met het Keurmerk Blik op Werk. Fiolet Taaltrainingen heeft dit Keurmerk. Geld lenen voor de inburgeringscursus en het examen doet u bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). We kunnen u helpen bij het aanvragen van de lening.

Het werkt beter al je dezelfde taal spreekt…

Meld je nu aan voor Nederlandse les.

Gratis intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bepalen we welke training het best bij u past. We horen meestal al snel wat uw taalniveau is. Als we twijfelen laten we u een schriftelijke toets doen. De uitslag van intake en toets bespreken we met u. Als we precies weten wat u nog moet leren, doen we u een voorstel voor een taaltraining die bij u past. En we plaatsen u in een groep met cursisten met ongeveer hetzelfde niveau. Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Individuele aandacht

Elke cursist is anders en verdient daarom individuele aandacht. Misschien hebt u veel moeite met de uitspraak. Misschien kunt u nog niet goed schrijven. Of misschien vindt u het moeilijk om een goede zin te maken. Uw docent ziet al snel of u extra hulp nodig hebt. En die krijgt u dan ook.

1-2-3 Methode

Als u veel woorden kent, betekent dat nog niet dat u de taal goed spreekt. Daarom heeft Fiolet Taaltrainingen de 1-2-3-methode ontwikkeld. Daarmee leert u in korte tijd correcte Nederlandse zinnen te maken. Het bijzondere van de 1-2-3-methode is dat u niet eerst ingewikkelde grammatica hoeft te leren, maar na een paar lessen al zinnen kunt maken in goed Nederlands.

Daarom kiest u voor Fiolet Taaltrainingen

null
Een marktconform tarief van € 14,00 per uur
null
Groepen van maximaal 15 cursisten
null
Leerzame lessen binnen en buiten Fiolet
null
Lessen solliciteren & presenteren
null
Taallessen, ONA, KNM en examentraining
null
Lessen op de niveaus Alfa, A0-A1, A1-A2, A2-B1 en B1-B2
null
Gecertificeerde, ervaren en betrokken NT2-docenten
null
Lessen overdag (9.00 – 12.00/ 13.00 – 16.00 uur) en ’s avonds (18.30 tot 21.30 uur)

Aanmelden voor de inburgeringscursus

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Geboortedatum

  Telefoon

  E-mail*

  Uit welk land komt u?

  Welke taal of talen spreekt u?

  Spreekt u al Nederlands?

  Wat is uw doel?