Buitenlandse partner

Nederlands leren

Met Fiolet Taaltrainingen

Buitenlandse partner

Buitenlandse partner

Heeft een buitenlandse partner die in Nederland wil komen wonen? De eerste stap is dat hij of zij het basisexamen inburgering in het buitenland doet. Het basisexamen inburgering is een test waarbij de basiskennis van de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving wordt getoetst. Het examen wordt in het Nederlands afgelegd bij een Nederlandse ambassade of een Nederlands consulaat-generaal in het land van herkomst. Het examen wordt afgelegd vóór de komst naar Nederland.

Voorbereiden op het examen

Uw partner kan zich op dit examen voorbereiden bij Fiolet Taaltrainingen tijdens een kort verblijf in Nederland. Door in een korte periode intensief deel te nemen aan een cursus voor beginners en door hiernaast ook zelf te studeren wordt de kans het grootst dat uw partner slaagt voor het basisexamen inburgering in het buitenland. De groepslessen kunnen eventueel worden aangevuld met privélessen.

Het werkt beter al je dezelfde taal spreekt…

Meld je nu aan voor Nederlandse les.

Gratis intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bepalen we welke training het best bij u past. We horen meestal al snel wat uw taalniveau is. Als we twijfelen laten we u een schriftelijke toets doen. De uitslag van intake en toets bespreken we met u. Als we precies weten wat u nog moet leren, doen we u een voorstel voor een taaltraining die bij u past. En we plaatsen u in een groep met cursisten met ongeveer hetzelfde niveau. Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Individuele aandacht

Elke cursist is anders en verdient daarom individuele aandacht. Misschien hebt u veel moeite met de uitspraak. Misschien kunt u nog niet goed schrijven. Of misschien vindt u het moeilijk om een goede zin te maken. Uw docent ziet al snel of u extra hulp nodig hebt. En die krijgt u dan ook.

1-2-3 Methode

Als u veel woorden kent, betekent dat nog niet dat u de taal goed spreekt. Daarom heeft Fiolet Taaltrainingen de 1-2-3-methode ontwikkeld. Daarmee leert u in korte tijd correcte Nederlandse zinnen te maken. Het bijzondere van de 1-2-3-methode is dat u niet eerst ingewikkelde grammatica hoeft te leren, maar na een paar lessen al zinnen kunt maken in goed Nederlands.

Daarom kiest u voor Fiolet Taaltrainingen

null
Een marktconform tarief van € 14,00 per uur
null
Groepen van maximaal 15 cursisten
null
Leerzame lessen binnen en buiten Fiolet
null
Lessen solliciteren & presenteren
null
Taallessen, ONA, KNM en examentraining
null
Lessen op de niveaus Alfa, A0-A1, A1-A2, A2-B1 en B1-B2
null
Gecertificeerde, ervaren en betrokken NT2-docenten
null
Lessen overdag (9.00 – 12.00/ 13.00 – 16.00 uur) en ’s avonds (18.30 tot 21.30 uur)

Aanmelden voor de inburgeringscursus

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Geboortedatum

  Telefoon

  E-mail*

  Uit welk land komt u?

  Welke taal of talen spreekt u?

  Spreekt u al Nederlands?

  Wat is uw doel?